

do 19 jun
|'s-Hertogenbosch
Kennismaken met Montje’s: Het voorjaar op je bord - 19 juni
Doe mee met de workshop van het seizoensgebonden aspergemenu. Dit menu bevat geen vis of vlees en is volledig vegetarisch.
Tijd en locatie
19 jun 2025, 18:00 – 22:30
's-Hertogenbosch, Vondelstraat 24 A, 5216 HJ 's-Hertogenbosch, Nederland
Over het evenement
Zin in een avond vol koken, proeven en ontdekken? Schrijf je in voor de kookworkshop bij Montje’s Studio en laat je verrassen door een heerlijk viergangenmenu met asperges in de hoofdrol.
Deze workshop is geschikt voor alle niveaus – of je nu een beginnende kok bent of al wat ervaring hebt. Je maakt kennis met nieuwe smaken en leert verschillende bereidingswijzen van zowel groene als witte asperges. We werken met pure, biologische en seizoensgebonden ingrediënten.
Op het menu:
– Parmagani, aubergine, paprika, courgette, tomaat, olijven & peterselie
– Venkel met groene asperges, spitskool, bloemkool, basilicum
– Asperges, paddestoel, paksoy, spinazie, tuinbonen, aardappel, dragon
– Aardbeien met chocolade, rabarber, balsamico, anijs, vanille, citroen & munt
Praktisch:
Prijs: €75,- p.p. (incl. btw)
Inclusief ontvangst, diner, bijpassende dranken, koffie/thee
Neem je eigen schort mee
Boeken:
Na je reservering ontvang je een persoonlijk bericht met een betaalverzoek, hierna is je reservering definitief. Ben je verhinderd? Laat het dan minimaal 5 dagen van tevoren weten, zodat we iemand van de wachtlijst blij kunnen maken.